top of page
polymer 2.png

TEHNOLOGIA MS POLYMER

MS Polymer  reprezinta astazi cea mai avansata tehnologie in evolutia adezivilor si sigilantilor elastomerici reactivi.

Fratelli zucchini a initiat proiectarea Ms Polymer inca de la aparitia lor pe piata si dispune de o gama larga dedicata multiplelor aplicatii.

Caracteristicile care definesc produsele pe baza de MS Polymer pot fi rezumate:

  • fara solventi,izocianati,siliconi sau PVC ofera siguranta si calitate mediului de lucru,reducerea investitiilor in instalatii speciale de aspiratie/ventilatie respectand dispozitiile stricte ale normativelor privind prezenta izocianatilor,fara mirosuri deranjante,termen de valabilitate mare si compatibilitate perfecta cu instalatiile de vopsire.

  • spectru larg de adeziune chiar si fara primer ce permite reducerea timpului de aplicare.

  • mentine proprietatile elastic intr-un interval mare de temperature (de la 40C la 100C.(120C) ce permite utilizarea produselor finite in numeroase aplicatii ,garantand performanta.

  • excelenta rezistenta la raze UV si la conditii atmosferice,ofera ulterior stabilitate produsului expus la exterior cat si medii inchise.

  • poate fi vopsit ,este compatibil cu cea mai mare parte dintre sistemele de vopsire si este potrivit sa fie expus la cicluri termice de uscare accelerate.

  • polimerizare rapida si proprietati mecanice variabile,in functie de formula,in intervale foarte ample.

Toate sectoarele industriale(mijloace de transport,autoreparatii,constructii,mobila/lemn,confectii metalice,industria frigului,electrodomestice,etc) care utilizeaza adezivi si sigilanti apreciaza performanta,versatilitatea si siguranta utilizarii  associate tehnologiei MS Polymer

bottom of page