top of page

Compania „Fratelli Zucchini S.p.a. fondată în 1930 ca un producător de vopsea, la sfârșitul anilor 50 și-a extins activitățile în producția de adezivi și sigilanti industriali.


Noile produse, dedicate celor mai diverse sectoare industriale, în prezent, sunt utilizate în industria de încălțăminte, industria construcțiilor, nautica,automotive,electrocasnice,lemn si mobila.

Datorită cercetării continue, experiența acumulată în colaborare cu grupuri internaționale importante, intodeauna atenti la nevoile clientilor și la schimbările rapide ale cererii, o recomanda ca fiind una dintre cele mai calificate companii din acest sector.


Cunoștințele dezvoltate, creând soluții personalizate în diverse domenii industriale, ne permit să oferim o gamă largă de produse cu caracteristici inovatoare, unice în peisajul de producție italian.

Produsele aparținând diferitelor familii chimice sunt concepute pentru a oferi soluția optimă la problemele specifice din acest sector, dar și pe baza experienței materialelor și aplicațiilor testate cu succes în alte domenii. La această capacitate inovatoare și decisivă a laboratoarelor F.lli Zucchini se adaugă căutarea metodică și entuziastă pentru îmbunătățirea performanței, siguranței utilizatorului și respectarea mediului înconjurător.


bottom of page